more for your money

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Je kunt je adres wijzigen op de pagina met je accountgegevens. Gelieve rekening ermee te houden dat het bezorgadres niet meer gewijzigd kan worden voor een bestelling die al onderweg is!

Let er op dat je eerst inlogd met het account waarmee je de bestelling hebt gedaan, controleer vervolgens of de bestelling al verzonden is of niet.

>> Klik hier om uw (verzend) adres aan te passen

Het is mogelijk dat we uw toegangsgegevens opvragen. Zorg dat je ze bij de hand hebt.

Wij hopen dat wij je zo voldoende  geïnformeerd hebben.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Is je vraag beantwoord?