more for your money

Wat Is De Status Van Mijn Huidige Verzending?

Je vragen over verzendingen worden beantwoord op de orderstatuspagina van je account. NB: Je moet je ingelogd zijn met het account waarmee je de bestelling hebt gedaan. Ook kunnen we je na verzending van de bestelling geen exacte informatie meer geven over de levertijd.

Klik hier om de verzendingsstatus van je bestelling(en) te bekijken.

We kunnen je om je inloggegevens vragen. Houd ze dus bij de hand.

Wij hopen dat wij je zo voldoende  geïnformeerd hebben.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Is je vraag beantwoord?
Mogelijk gemaakt door Zendesk